Közélet

Éjszakai közlekedés szilveszterkor

Éjszakai közlekedés szilveszterkor

2010. december 30., csütörtök
Éjszakai közlekedés szilveszterkor

A Tisza Volán Zrt. által közlekedtetett helyi, helyközi, távolsági és nemzetközi járatok a téli tanítási szünet, valamint a karácsonyi, szilveszteri és újévi ünnepek idején a megszokottól eltérően közlekednek.

December 31-én, pénteken 18 óra körüli járatleállással, egyes vonalakon járat kiterjesztéssel közlekednek a helyi járatok Szegeden. Éjszakai járatok közlekednek a 2, 11, 20, 73Y, 74A jelzésű, valamint az 1-es, a 4-es, az 5-os (5-8 jelzéssel), és a 9-es vonalon. Január elsején, szombaton munkaszüneti nap lesz, reggel nyolc óra előtti járatritkításra lehet számítani, másodikán munkaszüneti nap szerinti menetrend lesz érvényben, míg január harmadikán, hétfőn a munkanapokra érvényes menetrend szerint közlekednek a járatok. A helyközi és távolsági buszok menetrendjét a teljes ünnepi változások között

ITT

tekintheti meg, míg a szegedi helyi tömegközlekedésről

ITT

tájékozódhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.