Szinte megbecsülni sem lehetett a bográcsok számát a Partfürdőn, ahol baráti társaságok, cégek és pártok, társadalmi és civil szervezetek főzték, sütötték a halat. A halfőzésre nevezett csapatok nemcsak étkeik minőségében, hanem a tálalásban, öltözetükben, sátraik díszítésében is igyekeztek egymással versenyre kelni. Hagyományosan az ősz első hétvégéjén megrendezett Tiszai Halfesztivál legszínesebb és legnagyobb érdeklődésnek is örvendő eseménye minden évben az amatőr halászléfőző verseny. Míg a Huszár Mátyás rakparton a vendéglátók, éttermek, csárdák főztjükkel igyekeztek a közönség kedvére tenni, addig a túlparton a sokszínűség, a baráti kapcsolatok ízesítették meg a sokféle halételt. A SZEGEDma.hu stábjának kétszáz éves vasbográcsában különleges, mangalicaszalonna függesztékes halászlé főtt, az Idősügyi Tanács nyugdíjasai cigányzenére mulatoztak, a bohócsipkás séfeknél „halacsinta” sült. Idén igazán sokféle terítékkel lehetett a csapatok asztalainál találkozni, de nem maradtak el a pártok sátrai sem, így találkozhattunk a Fidesz-KDNP és a Jobbik főzőivel, valamint az MSZP kampánysátrával is. A fő hangsúly azonban most is a halakon, illetve a belőlük készült étkeken és a mellé elfogyasztott italokon, a baráti beszélgetéseken, a rég nem látott ismerősök találkozásán volt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.