Közélet

Szijjártó: helyi szinteken is érvényesüljön a népakarat

Szijjártó: helyi szinteken is érvényesüljön a népakarat

2010. július 16., péntek
Szijjártó: helyi szinteken is érvényesüljön a népakarat

A miniszterelnök szóvivője, Szijjártó Péter az InfoRádió Aréna című műsorában az október 3-ra kiírt önkormányzati választásokkal kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy a Fidesz már rajtra készen várja az eddigieknél rövidebbre szabott kampányidőszakot.

Már készül a Fidesz az önkormányzati választásokra, hiszen az erre vonatkozó törvény módosítása az eddigiektől eltérő felkészülést igényel - közölte a miniszterelnöki szóvivő.

Szijjártó Péter

hozzátette: a párt

Kósa Lajos

személyében már kiválasztotta azt az elnökségi tagot, aki a kampányt koordinálja és vezeti majd. „A mostani önkormányzati választásra sikerült az emberek régi igényét kielégíteni, hogy rövidebb legyen a kampány” – mondta Szijjártó Péter, aki hozzátette, hogy a mostani választásnak az a tétje, hogy a nemzeti együttműködés rendszerének felépítése helyi szinteken is sikerüljön, és a parlamenti választáson kinyilvánított népakaratnak folytatása legyen az október 3-i szavazás eredménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.