Közélet

Nosztalgiavillamossal is mehet a szabadtérire

Nosztalgiavillamossal is mehet a szabadtérire

2010. július 1., csütörtök
Nosztalgiavillamossal is mehet a szabadtérire
A Szegedi Közlekedési Kft. a korábbi évek gyakorlatának megfelelően éjszakai céljáratokat közlekedtet a Szegedi Szabadtéri Játékok előadási napjain (ideértve a megtartott esőnapokat is) a műsorok befejezése után. A Szegedi Szabadtéri Játékok ideje alatt a nosztalgiavillamos közlekedéséről ITT tájékozódhatnak.

Éjszakai céljáratok közlekedése a Szegedi Szabadtéri Játékok idején:

Villamos vonalhálózaton céljáratok indulnak: 1-es vonalon Rókus végállomás irányába: Aradi vértanúk tere Rókus végállomás irányú villamos megállóhelyről. 4-es vonalon Tarján végállomás irányába: Dugonics tér Tarján végállomás irányú villamos megállóhelyről. 1-3-4 vonalon Szeged pu., Kecskés és Vadaspark végállomás irányába (körjárat): Aradi vértanúk tere Szeged pu. végállomás irányú villamos megállóhelyről. A járat az alábbi megállóhelyeken áll meg: az 1-es vonalon Bécsi krt. villamos mh., Szent Ferenc utca autóbusz mh., a 4-es vonalon Szabadkai út autóbusz mh., Szalámigyár autóbusz mh., Vám tér (Rákóczi u.) autóbusz mh., Szivárvány kitérő (Moszkvai krt.) autóbusz mh., és a 3-as vonalon a Londoni krt. autóbusz mh., Kálvária tér autóbusz mh., II. Kórház autóbusz mh., Textilgyári út autóbusz mh. (Vadaspark) Trolibusz vonalhálózaton céljáratok indulnak: 5-8-9 vonalon Makkosház, Vértó és Körtöltés utca végállomás irányába (körjárat): Széchenyi tér trolibusz megállóhelyről. A járat az alábbi megállóhelyeken áll meg: Széchenyi tér trolibusz megállóhely és Makkosház végállomás közötti valamennyi 9-es vonali trolibusz megállóhelyen, valamint a Makkosházi krt., Vértó, Rókusi II-es Iskola és Körtöltés utca 8-as vonali megállóhelyek. A járat Vértó végállomásra nem közlekedik be! 5-9 vonalon Gyermekkórház és Lugas végállomás irányába (körjárat): A járat az alábbi megállóhelyeken áll meg: Széchenyi tér trolibusz megállóhely és Gyermekkórház végállomás közötti valamennyi 5-ös vonali trolibusz megállóhelyen, valamint a Múzeum megállóhely és Lugas utca közötti 9-es vonali trolibusz megállóhelyeken. A céljáratokat abban az esetben indítják, ha az előadások az utolsó menetrend szerinti járatok közlekedése után fejeződnek be. A járatokat normál díjszabással lehet igénybe venni, tehát érvényes az előreváltott jegy, bérlet, utazási igazolvány, valamint a járművezetőknél 340 forintos menetjegy is váltható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.