Közélet

Rálőttek a HírTV riporterének házára

Rálőttek a HírTV riporterének házára

2010. május 26., szerda
Rálőttek a HírTV riporterének házára

Ismeretlenek rálőttek a HírTV egyik riporterének fővárosi házára éjszaka – írja az HírTV.hu. Az elkövetők egy földszinti és egy emeleti ablakon lőttek be kis kaliberű fegyverrel, miközben a lakók aludtak.

„A helyszínelés tart, a rendőrség egyelőre nem nyilatkozik az ügyben.

Kisberk Szabolcs

korábban a diósdi kettős gyilkosság elkövetőjével készített interjút Riasztás című műsorunk számára, mely tegnap került adásba. Előzőleg pedig a Főtáv Zrt.-ben zajló üzelmeket leplezte le” – olvasható a HírTV honlapján. Az oknyomozó riporter az elmúlt egy esztendőben nem nagyon kapott fenyegetést. „Pont tegnap este ment le egy interjúm a diósdi bérgyilkossal, ő ugye 40 emberre terhelő vallomást tett. Illetve múlt hét pénteken ment le a Célpontban a főtávos anyag, amiben feszegettük az NBH-s kapcsolatokat, és péntek este a Nemzetbiztonsági Hivatal vizsgálatot is rendelt el” – mondta el Kisberk Szabolcs támadás után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.