Közélet

Sólyom: Orbán Viktor alakíthat kormányt

Sólyom: Orbán Viktor alakíthat kormányt

2010. április 28., szerda
Sólyom: Orbán Viktor alakíthat kormányt

Orbán Viktort bízta meg a kormányalakítással Sólyom László. Erről az államfő a Sándor-palotában tartott közös sajtónyilatkozaton beszélt szerda délelőtt. A Fidesz elnöke úgy fogalmazott: „Örömmel vettem és elfogadom a köztársasági elnök úr felkérését” - olvasható a Magyar Nemzet honlapján.

Sólyom László

kijelentette: a választás most fordul át komoly alkotmányjogi eseményekbe. A választói akarat most ér célba - tette hozzá. A köztársasági elnök korábbi ígéretéhez híven május 14-ére hívta össze az Országgyűlést. A Fidesz miniszterelnök-jelöltje úgy látja, a köztársasági elnök sokat tett az elmúlt években a demokrácia értékeinek a megóvásáért. Orbán Viktor egyébként

Varga Mihály

és

Szijjártó Péter

társaságában érkezett meg szerdán délelőtt a Sándor-palotába, hogy a kormányalakítással kapcsolatos kérdésekről tárgyaljanak Sólyom László államfővel.

További részleteket a Magyar Nemzet honlapján olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.