Közélet

A Jobbik készen áll a választásokra

A Jobbik készen áll a választásokra

2009. január 31., szombat
A Jobbik készen áll a választásokra

Felkavarni az állóvizet

Fotók: Gémes Sándor

Gőzerővel készül a Jobbik Magyarországért Mozgalom az EU-parlamenti választásokra, valamint a lehetséges előre hozott országgyűlési választásokon való megmérettetésre.

A Jobbik szegedi szervezetének sajtótájékoztatóján

Tóth Péter

elnök és

Novák Előd

, a mozgalom országos sajtófőnöke hangsúlyozta, hogy a ferencvárosi választások bebizonyították, a szervezet a törvényesség talaján áll, és a megszerzett harmadik helye meggyőzően cáfolja a közvélemény-kutatók felméréseit, előrejelzéseit. A Jobbik 2-3 jelöltet mindenképpen be szeretne juttatni az Európai Parlamentbe: első helyen

Morvai Krisztina

szerepel és

Balczó Zoltán

, a MIÉP egykori frakcióvezető-helyettesének tapasztalatára és tudására is számítanak. A harmadik jelölt személye még ismeretlen. A mozgalom eltökélt szándéka, hogy az esetleges hazai előre hozott parlamenti választásokon mind a 176 választókerületben jelöltet állítson és mindenhol a politikai-gazdasági visszaélések leleplezésével, korrupciós ügyek feltárásával felkavarja a politikai állóvizet. A szervezet országos kampánya március 15-én kezdődik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.