Illegális bevándorlás

Bakondi György: nem kezelni kell az illegális migrációt, hanem őrizni a határokat

Bakondi György: nem kezelni kell az illegális migrációt, hanem őrizni a határokat

2024. július 7., vasárnap
Bakondi György: nem kezelni kell az illegális migrációt, hanem őrizni a határokat

Nem kezelni kell a migrációt, hanem őrizni a határokat, megakadályozni, hogy jogellenes, erőszakos, bűnözők által támogatott személyek áthatoljanak a kerítésen - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

 

Bakondi György kiemelte: a magyar kormánynak 2015 óta egyértelműen ez az álláspontja az illegális migráció kérdésében, és ma már szinte mindegyik ország, ahogy Nagy-Britannia, ugyanúgy az Európai Unió tagállamai is valamilyen módon megpróbálnak védekezni az illegális, erőszakos szervezett bűnözés által támogatott illegális bevándorlás ellen.

Hozzátette: van, ahol csak az ellenőrzést állítják vissza, - például a schengeni belső határon - van, ahol kerítést építenek és van ahol megpróbálnak megállapodást kötni a "kibocsátó" országokkal, vagy esetleg a tengerparton lévő országokkal, mint Tunéziával, Marokkóval, és vannak akik más megoldásokat keresnek.

Bakondi György hangsúlyozta: nincs semmi jogi akadálya, hogy a magyar határra készülő migránsok politikai menekültkérelmet nyújtsanak be a Belgrádban lévő magyar nagykövetségen, csakhogy nincs semmiféle igazolványuk, mert az embercsempészek tanácsára eldobálták azokat. 

Valótlan állítások sorozatát teszik korukról, állampolgárságukról, személyazonosságukról, mint ahogyan valótlanul állítják azt is, hogy ők menekültek lennének, hiszen egy menekült nem így viselkedik, nem lő géppisztollyal a határt őrző rendőrökre, és maximálisan együttműködik a hatóságokkal, lásd az ukrán-magyar határon érkező menekültek sokaságát.

Kifejtette: akik pedig a másik oldalról, tehát a különféle kormányok részéről támogatóan lépnek fel a migráció "kezelésében", azt gondolják, hogy szükség van erre a beáramlásra, sőt Németország a közelmúltban módosította állampolgársági törvényét, amely szerint három év alatt meg lehet szerezni a német állampolgárságot.

Ebben így első hallásra nincs is semmi furcsa, de azért tudjuk, hogy van, mert az állampolgárnak szavazati joga is van. Ezek a személyek akiknek nem ismerjük a személyazonosságát és akik évente egymillióan érkeznek, akiknek csak egy töredéke dolgozik és inkább a szociális ellátórendszert terhelik - mondta. Ezek a személyek, ha elmennek szavazni, akkor két dolog biztos, nem a keresztény konzervatív pártokra fognak szavazni, hanem azokra a baloldali liberális pártokra, amelyekről úgy vélik, hálásaknak kell lenniük feléjük, mert biztosították nekik a jólétet azzal, hogy beengedték őket - tette hozzá.

Ez az egész furcsa egybeesést mutat a Soros-terv első pontjával, amelyik kimondja, hogy évi egymillió illegális bevándorlót kell behozni Európába, hogy megváltozzon a nemzeti összetétel.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.