Illegális bevándorlás

Nyolc határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

Nyolc határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

2024. június 10., hétfő
Nyolc határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

Nyolc határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

Fotó: MTI Fotó: Ujvári Sándor


A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint szombaton és vasárnap három-három jogellenesen az országban tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzárhoz a rendőrök. Az ország belsejében elfogtak kettő határsértőt is, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Az elmúlt héten az ország területén 35 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza. A megelőző héten - május 27-től június 2-ig - a feltartóztatottak száma 21 volt. Emellett az elmúlt héten az ország belsejében elfogtak nyolc határsértőt is, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. Embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen indult büntetőeljárás - derül ki a rendőrségi összesítésből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.