Illegális bevándorlás

Huszonegy határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

Huszonegy határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

2024. május 6., hétfő
Huszonegy határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

Huszonegy határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök péntektől vasárnapig - tájékoztatott az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn.

 

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 4, szombaton 12, vasárnap 3 jogellenesen az országban tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a rendőrök. Az ország belsejében elfogtak 2 határsértőt is, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Az elmúlt héten az ország területén 21 határsértőt tartóztattak fel és kísértek vissza. A megelőző héten - április 22-től 28-ig - a feltartóztatottak száma kettő volt. Emellett az elmúlt héten az ország belsejében elfogtak 24 határsértőt is, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult - derül ki a rendőrségi összesítésből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.