Illegális bevándorlás

32 főt akadályoztak meg az illegális határátlépésben

32 főt akadályoztak meg az illegális határátlépésben

2024. május 29., szerda
32 főt akadályoztak meg az illegális határátlépésben

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2024. május 28-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 1 határsértőt tartóztattak fel.

 

Bács-Kiskun vármegyében a járőrök 1 esetben összesen 1 határsértőt tartóztattak fel  Kiskunfélegyháza közigazgatási területén.

A feltartóztatott illegális migráns ellenőrzése során afgán  állampolgárnak vallotta magát, azonban sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök Csongrád-Csanád vármegyében összesen 3 esetben 32 főt, megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben. Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt 1 embert fogtak el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.