Illegális bevándorlás

Közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás

Közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás

2024. április 5., péntek
Közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás

Magyarország területén 2024. április 4-én 0 óra és 24 óra között közokirat-hamisítás miatt egy ember ellen indult büntetőeljárás.

Csongrád-Csanád vármegyében a tegnapi nap folyamán nem találtak illegális határátkelőket.

 

Az illegális migráció elleni fellépés keretében az illegális migránsok (önkéntes vagy hatósági kísérettel történő) visszatérésének megszervezése és végrehajtása, és az illegális migránsok helyzetét kihasználó csempészek, emberkereskedők, és egyéb illegális tevékenységet folytatók elleni határozott fellépés szükséges. Fontos együttműködni a származási és tranzitországokkal. Magyarország számára az EU-tól keletre, délkeletre fekvő harmadik országok jelentenek prioritást. Folytatni kell a velük való párbeszédet és a gyakorlati együttműködést. Az érintett, migránsokat kibocsátó, vagy tranzitországokkal az együttműködés visszafogadási megállapodások létrehozását, illetve tapasztalataink, szakértelmünk megosztását jelenti annak érdekében, hogy ezen országok is hatékonyabban lépjenek fel az illegális migráció ellen. A „bevándorlási összekötő tisztviselő” valamely uniós tagállamnak annak érdekében külföldre kiküldött képviselője, hogy kapcsolatokat létesítsen és tartson fenn a fogadó ország hatóságaival, elősegítendő az illegális bevándorlás megelőzését és az ellene folytatott küzdelmet, az illegális bevándorlók hazatelepülését és a legális migráció igazgatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.