Illegális bevándorlás

Kilenc migránst fogtak Csongrád-Csanádban

Kilenc migránst fogtak Csongrád-Csanádban

2021. január 28., csütörtök
Kilenc migránst fogtak Csongrád-Csanádban

A járőrök január 27-én 5 óra 30 perc és január 28-án 5 óra 30 perc között három esetben összesen nyolc határsértővel intézkedtek az egyenruhások Szeged közigazgatási területén, valamint a röszkei autópálya-határátkelőhelyen.

Január 27-én 8 óra 15 perckor a román-magyar közös ellenőrzés során 6 határsértőt találtak megbújva egy bolgár honosságú kamionban a nagylaki közúti határátkelőhelyen. A férfiak afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. 

Az egyenruhások emellett 19 órakor egy határsértőt fogtak el Csanádpalota közigazgatási területén, aki török állampolgárnak vallotta magát, azonban magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni. A rendőrök a férfit a Nagylaki Határrendészeti Kirendeltségre előállították, majd meghallgatását követően átadják a román hatóságoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.