Hírzóna

Vasárnapig jelentkezhetnek a 7-8.-osok a szegedi történelemversenyre

Vasárnapig jelentkezhetnek a 7-8.-osok a szegedi történelemversenyre

A 7-8. osztályos tanulók figyelmébe!

2024. október 26., szombat
Fotó: Wikipédia
Vasárnapig jelentkezhetnek a 7-8.-osok a szegedi történelemversenyre

Még vasárnapig lehet jelentkezni a Görgey Artúr Történelemversenyre, amely a fiatalok számára lehetőséget biztosít, hogy tudásukat az 1848-49-es forradalom és szabadságharc bukásáról mérjék össze.

A versenyt Csáki Béla szervezi, aki a Rádió 88-nak elmondta, hogy a résztvevők háromfős csapatokban indulhatnak. A verseny célja, hogy a diákok mélyebb ismereteket szerezzenek a magyar történelem ezen fontos időszakáról, és lehetőséget kapjanak a versengésre.

A verseny fődíja egy történelmi tanulmányút, amely jövő tavasszal valósul meg. A győztes csapatok és felkészítő tanáraik együtt utazhatnak el, így nemcsak a tudásukat, hanem élményeiket is megoszthatják.

A jelentkezés a Dugonics András Piarista Gimnázium weboldalán lehetséges. Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy megmutassátok tudásotokat és részt vegyetek egy izgalmas tanulmányúton!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.