Hírzóna

Rotary Hajtás: Kerékpáros teljesítménytúra a zákányszéki kislány támogatására

Rotary Hajtás: Kerékpáros teljesítménytúra a zákányszéki kislány támogatására

Verba Sárát támogatnak idén a Rotary Hajtás elnevezésű kerékpáros teljesítménytúrával.

1 órája
Fotó: Havran Zoltán
Rotary Hajtás: Kerékpáros teljesítménytúra a zákányszéki kislány támogatására

Egy beteg zákányszéki kislányt, Verba Sárát támogatnak idén a Rotary Hajtás elnevezésű kerékpáros teljesítménytúrával. A Delmagyar.hu beszámolója szerint a Rotary Club Mórahalom Egyesület a kerékpáros teljesítménytúrát szeptember 28-án tartja. Az idei esemény kiemelt támogatottja Verba Sára, akinek intenzív mozgásfejlesztése a cél, hogy egyszer önállóan járhasson.

A túra során a résztvevők nemcsak a sportolás örömét élvezhetik, hanem hozzájárulhatnak a kislány fejlődéséhez is. A Rotary Club Mórahalom Egyesület elkötelezett a közösségi ügyek iránt, és a rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a mozgásfejlesztés fontosságára a hasonló problémákkal küzdő gyermekek számára.

A kerékpáros teljesítménytúra minden érdeklődőt vár, aki szeretne részt venni a jótékony célú eseményen, és ezzel támogatni Verba Sára gyógyulását. A rendezvény remek lehetőséget kínál a közösség összefogására és a jótékony célok népszerűsítésére. 

Nyitókép: Illusztráció Fotót: Havran Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.