Hírzóna

Nógrádi Zoltán: Mórahalomnak fontos feladata van

Nógrádi Zoltán: Mórahalomnak fontos feladata van

4 órája
Fotó: DM/Gémes Sándor
Nógrádi Zoltán: Mórahalomnak fontos feladata van

Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere a Délmagyarnak adott interjújában beszélt a homokháti város motivációiról és szerepéről.

Fotó: DM/Gémes Sándor. Nógrádi Zoltán: Hídként köti össze az embereket, a családokat, a múltat és a jelent.

 

Én abban hiszek, hogy ennek a városnak küldetése van. Annyi mindenre kapunk lehetőséget a gondviseléstől, hogy azt gondolom, Mórahalomnak fontos feladata van, erre a városra jelentős szerep hárul 

– mondta Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere.

Mórahalmot szorgalmas, tisztességes, nagyon tenni akaró, értékteremtő emberek lakják. Ennek a településnek az egyik feladata, hogy vállára vegye a Homokhátság jövőjét. A másik szerepünk a határmentiségből fakad. Most lesz a 35. évfordulója Mórahalom várossá válásának és a Híd című dalt választottam zárószámként a gálaműsoron, mert azt gondolom, hogy híd vagyunk. Híd vagyunk egyszerre a határ túloldalán élő magyarság és az itteni magyarság között, híd a családok között. Valamilyen szempontból híd vagyunk a múlt és a jövő között. Mórahalom hatalmas távolságot bejárt település és fantasztikus perspektívát jelent, ha ugyanekkora távolságot be tud járni a jövőben is.

- nyilatkozta Mórahalom polgármestere a Délmagyarnak.

 

Teljes cikket ITT olvasható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.