Hírzóna

Megmentőit keresi Zoltán

Megmentőit keresi Zoltán

Kibédi Péter
2 órája
Megmentőit keresi Zoltán

Egy motoros, július 25-én a szegedi Rókusi körúton álló buszba hajtott, miután hirtelen rosszul lett és elvesztette uralmát a motorja felett. A Bors cikke szerint a szemtanúk azt hitték, hogy nem úszta meg élve a balesetet.

Motoros, baleset, Zoltán
A motoros a segítségére sietőknek köszönheti az életét
Illusztráció:Shutterstock

 

A súlyos sérülésekkel kórházba szállított Zoltán szerencséjének és a helyszínen segítő szegedieknek köszönhetően most otthon lábadozik. 

Egy autós és egy buszról leszálló hölgy azonnal a segítségére siettek, így a gyorsan kiérkező mentők és rendőrök segítségével megúszta a balesetet komolyabb sérülés nélkül.

A megsérült motoros hálásan keresi segítőit

A balesetről szóló egyik bejegyzés alatt olvasható, hogy Zoltán nagyon hálás a segítségért, amit szeretne személyesen is megköszönni:

Szeretném megköszönni azoknak, akik segítettek a balesetet követően.

Kiemelte a BMW-s férfit és a buszról leszálló hölgyet, akik segítettek neki a baleset után, valamint az SZTE sürgősségi munkatársait, akik kiváló munkát végeztek a felépüléséért. Arra kéri az érintetteket, hogy vegyék fel vele a kapcsolatot, hogy háláját kifejezhesse.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.