Hírzóna

Felhős idővel indul a nap Szegeden

Felhős idővel indul a nap Szegeden

2024. július 2., kedd
Felhős idővel indul a nap Szegeden

Jellemzően felhős idővel indul a nap, majd északnyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet, de keleten tovább maradhat felhősebb az idő.

Délelőtt a déli és keleti megyékben lehet csapadék, később nagyjából a Salgótarján - Szeged vonal szélesebb környezetében alakulhat ki eső, zápor, zivatar. A Dunántúlon és az északkeleti megyékben megerősödik az északi, északnyugati szél, átmenetileg viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 24 fok között várható. Késő estére 18 és 21 fok közé hűl le a levegő.

A mai napon fronthatás nem terheli szervezetünket.

Helyenként előfordulhat zápor, zivatar. A meleg, zivataros időben fülledtté válhat a levegő. Sokaknál jelentkezhet fejfájás, nyugtalanság, a légúti betegeknél nehézlégzés. Az arra érzékenyeknél álmosságérzet és nagyfokú fáradékonyság jelentkezhet. Jelentősebb egészségügyi panasz esetén (fulladás, légszomj) kérjen orvosi segítséget!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.