Hírzóna

Betegség miatt lemondta koncertjét a fesztivál sztárfellépője, Rita Ora

Betegség miatt lemondta koncertjét a fesztivál sztárfellépője, Rita Ora

1 órája
Betegség miatt lemondta koncertjét a fesztivál sztárfellépője, Rita Ora

Rita Ora menedzsmentje szombat délután arról tájékoztatta a Campus Fesztivál szervezőit, hogy az énekesnő kórházba került, így nem tud fellépni Debrecenben - közölték a szervezők.
 

Azt írták, Rita Ora pénteken érkezett Budapestre, ahol rosszul lett és orvosi ellátásra szorult, de állapota továbbra sem teszi lehetővé, hogy színpadra álljon.
    

Az énekesnő stábja hiába dolgozott már tegnap este óta a Campus Fesztivál nagyszínpadán, sajnos az énekesnő betegsége miatt nem tudjuk megtartani a ma esti koncertet

 - idézi a közlemény Süli András programigazgatót.

Rita Ora tervezett időpontjában Rúzsa Magdi koncertjét lehet majd látni, a műsorváltozásról és egyéb információkról a fesztivál közösségi oldalain olvasható tájékoztató - jelezték.
A Metal-Sheet nagyszínpad szombati fellépői: Anna and the Barbies, Zenevonat az LGT Sztárjaival, ByeAlex és a Slepp, illetve este tíztől Rúzsa Magdolna - ismertették a szervezők.

Hozzátették: a fesztivál szombati zárónapján egyébként olyan nevek is színpadra lépnek mint a Carson Coma, T.Danny, 30Y, az Ossian, Kerekes Band, és a Tankcsapda is rendhagyó koncertet ad ezúttal akusztikus hangszerelésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.