Hírzóna

A BYD együttműködik Európában a világ egyik legnagyobb lízing és flottamenedzsment cégével

A BYD együttműködik Európában a világ egyik legnagyobb lízing és flottamenedzsment cégével

2024. július 3., szerda
A BYD együttműködik Európában a világ egyik legnagyobb lízing és flottamenedzsment cégével

Szándéknyilatkozatot írt alá a BYD kínai elektromosjármű-gyártó és az Ayvens nemzetközi flottakezelő szolgáltató arról, hogy együttműködnek az új energiákkal hajtott személyautók és könnyű haszonjárművek terjesztésének érdekében az európai piacon - közölte a BYD PR Hungary.

 

 

A két cég közösen keresi az új értékesítési és lízinglehetőségeket az európai elektromos átállás egyszerűbbé tétele és felgyorsítása érdekében a magán- és a céges piacon egyaránt - jelezték a közleményben.

A megállapodás értelmében a BYD új energiákkal hajtott járműveket kínál majd az Ayvens európai vállalati ügyfeleinek. Az Ayvens a nagyobb vállalati partnereknek speciális elektromos flottamegoldásokat szállít majd, az európai kis- és középvállalkozások, valamint a magánvásárlók számára pedig teljeskörű sajátemblémás lízingszolgáltatást fog nyújtani a BYD márkakereskedői hálózatán keresztül. Kínálatában számos személyre szabott elektromos-flottaajánlat szerepel majd a szakirányú tanácsadástól egészen az operatív lízingig és a töltési szolgáltatásokig.

A két vállalat reményei szerint már az együttműködés első évében több mint harminc európai vállalkozással dolgozhatnak együtt azok elektromos autóflottáinak kialakításán.

A lízing először Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban és Luxemburgban lesz elérhető, de a tervek szerint a piacok fokozatosan bővülnek.

Magyarországon az ALD és a LeasePlan egyesülését követően az Ayvens márkanevet az idén ősszel vezetik be.

Az együttműködés a tréningprogramokra és a tudásmegosztás területére is kiterjed, a cél a folyamatos fejlesztés és fejlődés az új energiákkal hajtott járművek és az akkumulátortechnológia területén - jegyezték meg a közleményben.

Az Ayvens az ALD Automotive és a LeasePlan fúziójából létrejövő flottakezelő a fenntartható mobilitási megoldások globális vezető szolgáltatója.

A BYD tevékenysége kiterjed az autóiparra, a vasúti közlekedésre, az új energiára és az elektronikára. A multinacionális high-tech vállalat több mint 30 ipari parkkal rendelkezik Kínában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Japánban, Brazíliában, Magyarországon és Indiában.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.