Hírzóna

Orbán Viktor a meccs után: Nincs vége, amíg nincs vége

Orbán Viktor a meccs után: Nincs vége, amíg nincs vége

2024. június 24., hétfő
Orbán Viktor a meccs után: Nincs vége, amíg nincs vége

A magyar-skót találkozó után Orbán Viktor is elmondta a gondolatait a nemzeti csapat előtt álló kihívásokról.

Fotó: Bernd Weißbrod/picture alliance via Getty Images

 

Vasárnap este nemcsak a magyar szurkolók, hanem a politikusok is örömüket lelték a stuttgarti mérkőzésen.

A lelátón jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök, Pintér Sándor belügyminiszter, Kövér László házelnök, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és felesége, Szentkirályi Alexandra is – írta meg a Blikk.

A mérkőzés lefújása után számos magyar szurkoló integetett Orbán Viktornak, sőt, egy lelkes rajongó jó pár széksorral lejjebbről felkiáltott neki, hogy közös képet készíthetne-e vele, amelyre később lehetősége is nyílt. Orbán Viktor ezt követően a sajtóval is megosztotta a friss benyomását mérkőzésről, illetve elmondta a gondolatait a csapat előtt álló várható kihívásokról.

Az első és legfontosabb: a becsületünket megvédtük. Másodszor, ahogy a Rocky-filmekből megtanulhattuk: nincs vége, amíg nincs vége. A legutóbbi Európa-bajnokságon két pontot szereztünk, most pedig már hármat, úgyhogy miért lennék elégedetlen?

– nyilatkozta a lapnak a miniszterelnök, majd hozzátette, hogy

 most nehéz napok jönnek, mert ki kell várni, hogy a többi csoport eredményei hogyan alakulnak. Nagyon fontos megjegyezni: nem azért szorítunk, hogy mások elbukjanak, hanem a mi sikerünkért. És a legfontosabb: minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.