Hírzóna

Szegedről indítja el előadássorozatát a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium

Szegedről indítja el előadássorozatát a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium

2024. április 16., kedd
Szegedről indítja el előadássorozatát a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium

Gazdaságfejlesztési napok indulnak vállalkozásoknak. Regionális európai uniós vállalkozásfejlesztési információs napokat tart a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága.

 

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz) fejlesztési programot felügyelő irányító hatóság ismeretterjesztő roadshowjának keretében Szegeden, Székesfehérváron, Pécsett, Győrben, Debrecenben, Miskolcon és Budapesten várják az érdeklődő vállalkozásokat és szervezeteket az előző programozási ciklus sikeres projektjei és a jelenlegi pályázati lehetőségek bemutatásával.

A GINOP Plusz roadshow a Széchenyi Terv Plusz keretein belül elérhető uniós versenyképességi forrásokról, a már elérhető és a közeljövőben tervezett pályázati felhívásokról, az egyes prioritások céljairól és a bennük rejlő támogatási lehetőségekről szól.

A "Gazdaságfejlesztési EU-s források a Széchenyi Terv Pluszban" címmel meghirdetett előadássorozat bemutatja a versenyképességi operatív programot és az egyes felhívásokat, illetve az egyes pályázatok sajátosságait. A rendezvényeken a sikeres projekttervezéshez kaphatnak naprakész információkat a vállalatok, kkv-k és a további potenciális kedvezményezettek. Az irányító hatóság munkatársai mellett a Széchenyi Programirodától, a Magyar Fejlesztési Banktól és a Joint Venture Szövetségtől is érkeznek előadók. A szakmai előadásokat követően konzultációs lehetőséget is biztosítanak az érdeklődők számára.

A programsorozaton az európai uniós forrásból finanszírozott támogatási programok, pályázati lehetőségek iránt érdeklődő vállalkozások, szervezetek figyelmére számítanak.

"A GINOP a régióban" című bemutatókon a közönség megismerheti a 2014-2020-as programozási időszak versenyképességi operatív programja, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program eredményeit az adott régióban megvalósult sikeres fejlesztések bemutatásával.
A programok nyilvánosak, egész nap látogathatók, az előadásokon történő részvétel regisztrációhoz kötött.

Az előadássorozat Szegeden kezdődik.  

Az időpontokról és a részletes programról további információt a fejlesztéspolitikai közösségimédia-felületeken, a Széchenyi Programiroda, illetve a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara honlapjain találhatnak az érdeklődők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.