Hírzóna

Deutsch Tamás: végül a mi oldalunkon lesz a győzelem (videó)

Deutsch Tamás: végül a mi oldalunkon lesz a győzelem (videó)

2024. március 15., péntek
Deutsch Tamás: végül a mi oldalunkon lesz a győzelem (videó)

Június kilencedekén el kell menni, és egész Európában a békepárti és szuverenista politikusokra kell szavazni, mert Brüsszelben változásra van szükség, és a változást csakis a szavazataink hozhatják el – hangsúlyozta a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője.

 

Ha a magyar szabadságról van szó, mi mindig harcolunk érte, soha nem adjuk fel, soha nem adjuk fel a küzdelmet, és végül a mi oldalunkon lesz a győzelem – mondta ünnepi beszédében Deutsch Tamás.

A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője kijelentette:

1848–49 emléke is erről a soha fel nem adásról szól, arról, hogy nekünk magyaroknak mindig küzdenünk, harcolnunk kell. Ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs másik, és ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk fel soha.

Ahhoz, hogy béke és egyetértés legyen ismét, a nyugati világnak erős, világos elképzelésekkel rendelkező és a hagyományos értékek iránt elkötelezett vezetőkre van szüksége - mondta.

Deutsch Tamás rámutatott: helyettük a jelenlegi brüsszeli bürokraták irányítanak, „mögöttük a mélyállam árnyékvilágában pedig felsejlik egy globalista, üzleti-hatalmi kör, akik kesztyűbábként mozgatják ezeket a vezetőket”.

Június kilencedekén el kell menni, és egész Európában a békepárti és szuverenista politikusokra kell szavazni, mert Brüsszelben változásra van szükség, és a változást csakis a szavazataink hozhatják el

 – hangoztatta a politikus.

Azzal kezdődik a márciusi ifjak tizenkét pontja, hogy legyen béke, szabadság és egyetértés. Igaz ez ma is. Legyen béke, szabadság és egyetértés

– hangsúlyozta Deutsch Tamás.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.