Hírzóna

Visszatér az Uber Magyarországra

Visszatér az Uber Magyarországra

2024. február 27., kedd
Visszatér az Uber Magyarországra

A cég a Főtaxival partnerségben lépne a fővárosi piacra. Ezzel a lépéssel Budapest az európai nagyvárosok közül az elsők között lesz, ahol ilyen együttműködést alakít ki az Uber. A vállalat részben azzal indokolja a döntését, hogy tavaly majdnem 100 ezer alkalommal nyitották meg az alkalmazását a magyar fővárosban annak ellenére, hogy a szolgáltatás nem is volt elérhető itt - írja a Világgazdaság.

 

 

Kedden az Uber bejelentette, hogy a Főtaxival partnerségben Budapestre jön – értesült a Világgazdaság. A közlemény szerint a lépés nemcsak több lehetőséget kínál majd az itt élők és a turisták számára a fővárosban, de bővíti annak közlekedési hálózatát is. 

Ezzel a lépéssel Budapest az európai nagyvárosok között az első olyan lesz, ahol ilyen együttműködést alakít ki az Uber. 

Kiemelik: az Uber-alkalmazást 2023-ban 

majdnem 100 ezer alkalommal nyitották meg Budapesten annak ellenére, hogy a szolgáltatás nem is volt elérhető a városban.

Hangsúlyozzák: a vállalat technológiájának köszönhetően a sofőrök kevesebb időt tölthetnek az utasok keresésével vagy éppen a taxiállomásokon való várakozással, és több időt tölthetnek utasok kiszolgálásával, így a közlekedés még könnyebb lesz itt.

 

Az Uber nyolc év után tér vissza Magyarországra 

Amióta az Uber 2016-ban kivonult Magyarországról, a cég új vezérigazgatót nevezett ki: Dara Khosrowshahi az üzlet minden területét újraformálta. Az vállalat mára

a világ egyik legnagyobb platformja, amely kereseti lehetőséget biztosít szerződött partnerei számára, és több mint 100 millió ember mindennapi életének szerves része.

A teljes cikk itt olvasható el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.