Hírzóna

Folytatódott a DK trágársága: pedofilsegítőnek nevezték a Magyar Nemzet riporterét

Folytatódott a DK trágársága: pedofilsegítőnek nevezték a Magyar Nemzet riporterét

2024. február 26., hétfő
Folytatódott a DK trágársága: pedofilsegítőnek nevezték a Magyar Nemzet riporterét

A Párbeszéd új társelnöke, Gréczy Zsolt meglátása szerint teljesen rendjén van, ha egy politikus lehülyézi az újságírókat, a legtöbb politikus pedig menekül a kérdések elől.

Fotó: Szollár Zsófi / Index

 

„Döntsenek az emberek az új köztársasági elnökről” – ezzel a címmel hirdetett tüntetést február 25-re a Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd. Az eseményen azonban erről a témáról esett a legkevesebb szó.  A demonstráción beszédet mondott Dobrev Klára, Szabó Tímea, Kunhalmi Ágnes és Bedő Dávid is. A köztársaságielnök-választásról pedig egyikük sem beszélt. A baloldali politikusok az ellenzéki pártok közötti összefogás fontosságát hangsúlyozták és annak a véleményüknek adtak hangot, hogy az önkormányzati választásokra a legtöbb körzetben közös jelöltet terveznek indítani a kormánypártok jelöltjeivel szemben. 

A megjelent politikusokat a Magyar Nemzet stábja a többi között a gyermekvédelmi törvény szigorításáról szerette volna kérdezni, de a legtöbb DK-s és Momentumos politikus agresszívan hárította a kérdéseket. Barkóczi Balázs a Gyurcsány-párt politikusa odáig vetemedett, hogy a Magyar Nemzet riporterét, a 24 éves Futó Boglárkát pedofilsegítéssel vádolta meg.

Mint emlékezetes Rónai Sándor a DK EP-képviselője először lehülyézte Császár Attilát, az m1 riporterét, majd letagadta azt. A politikust Fazekas Máté, a Magyar Nemzet operatőre buktatta le, aki felvételt készített arról, hogy Rónai, hogyan sértegeti a riportert. Gréczy Zsolt kérdésre válaszolva, most arról beszélt, hogy semmi kivetnivalót nem lát párttársa viselkedésében. 

A Magyar Nemzet témában feltett kérdése is kellemetlen lehetett a politikusoknak, Futó Boglárkát szabályosan fellökték, amikor erről szerette volna kérdezni Dobrev Klárát. 

A teljes cikk itt olvasható el.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.