Hírzóna

Gyönyörű napsütés boldogít továbbra is

Gyönyörű napsütés boldogít továbbra is

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 21., vasárnap
Gyönyörű napsütés boldogít továbbra is

Vasárnap továbbra is napos, csapadékmentes idő vár ránk, legközelebb hétfőről keddre virradóan érkezhet frontrendszer. Addig maradnak a kemény fagyok, de jövő héten a feltámadó széllel enyhébb léghullámok érkeznek fölénk.

 

 

A felhős északkeleti tájakon is kiderül az ég, a zavartalanul napos időt követően napnyugta után érkezhet nyugat felől zömében fátyolfelhőzet, de csapadék nem alakul ki. A délire forduló szél csak az északnyugati határnál élénkülhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 1 és 6 fok között várható, késő estére -7 és -2 fok közé csökken a hőmérséklet - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Szegeden, a szombat naphoz hasonlóan 3 Celsius-fok körül alakul a maximális hőmérséklet.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli fagyos idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet - írja a Köpönyeg.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.