Hírzóna

Drágább a tavalyi évhez képest a parkolás Szegeden

Drágább a tavalyi évhez képest a parkolás Szegeden

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 9., kedd
Drágább a tavalyi évhez képest a parkolás Szegeden

Drágábban parkolhatunk Szegeden január elsejétől, mint az előző évben. 

 

 

Knezevics Viktor, a Szegedi Közlekedési Társaság ügyvezető igazgatója a Rádió 88-ban beszélt arról, hogy a parkolózónák és az idősávok változatlanul maradnak. A pontos változásokról a szepark.hu weboldalon tájékozódhatnak az autósok.

Parkolójegy árak 2024. január 1-től

Zöld zóna: 650 Ft / 60 perc

Sárga zóna: 360 Ft / 60 perc

Kék zóna: 260 Ft / 60 perc

Lila zóna: 165 Ft / 60 perc

Napijegy (sárga zóna): 2 160 Ft
Napijegy (kék zóna): 1 560 Ft
Napijegy (lila zóna): 990 Ft

 

Parkolóbérlet árak 2024. január 1-től

A minden zónára érvényes éves bérletek év közben legalább fél éves időtartamra válthatóak, melyek árai időarányosan minden hónap első napjától 1/12 résszel csökkennek, kivéve a LAKOSSÁGI, illetve az ÓVODA, BÖLCSŐDE, ISKOLA bérletek!
A SÁRGA és KÉK zónára érvényes éves parkolóbérlet év közben legalább 9 hónap időtartamra váltható.

A váltás hónapja a bérlet ára szempontjából teljes hónapnak számít. A bérletek – a havi bérlet kivételével – a váltást követő tárgyévben január 1. napjától, tárgyévben váltott bérletek esetében a váltás időpontjától jogosítanak a parkolóhelyek
használatára és a tárgyévet követő év január 5. napján 24 óráig érvényesek. Bérletek váltása a tárgyévet megelőző év december hónap 10. napjától lehetséges.

Az árlistát itt találja meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.