Hírzóna

Márciusi tavasz lesz karácsonykor

Márciusi tavasz lesz karácsonykor

2023. december 21., csütörtök
Márciusi tavasz lesz karácsonykor

A szánkót nem kell elővenni karácsonykor.

Hó helyett eső lesz karácsonykor

 

Pénteken az ország nagyobb részén hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de főként a nyugati, délnyugati tájakon felhősebb lesz az ég. Elszórtan valószínű záporeső, halmazállapot-váltás elsősorban északkeleten fordulhat elő. Az északnyugati, nyugati szelet sokfelé kísérik erős, olykor viharos lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 

nagyrészt 6 és 11 fok között várható, de az északkeleti határszélen pár fokkal alacsonyabb értéket is mérhetünk.

Szombaton jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég, több helyen várható csapadék, délen, délnyugaton zömében eső, máshol eső, havas eső, havazás egyaránt előfordulhat. 

Az Észak-Dunántúlon jelentősebb mennyiségű csapadék is hullhat. Sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik az északnyugati, nyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet

 mínusz 4 és plusz 4 fok között várható, délután általában 1-9 fok valószínű, de délnyugaton melegebb lehet.

Szenteste napján, vasárnap nagyrészt erősen felhős vagy borult idő várható, csak átmeneti szakadozások lehetnek a felhőtakaróban. Elszórtan várható eső, de főleg északon, északkeleten, illetve a hegyekben havas eső, havazás is előfordulhat, majd a nap második felében csökken a csapadékhajlam. Sokfelé megerősödik a nyugati, délnyugati szél. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.