Hírzóna

Kiverte a víz a szegedi sofőröket

Kiverte a víz a szegedi sofőröket

A szívbajt hozta mindenkire az idős szegedi asszony

2023. december 30., szombat
Kiverte a víz a szegedi sofőröket

Minden autós egyik rémálmát videózták le Szegeden a Párizsi körút brutális, hétköznapi forgalmában. A nagy forgalmat lebonyolító, négysávos útnak ugyanis egy cekkert cipelő és bottal járó idős asszony "ugrott neki" a Hétvezér utcai megállónál. A botorkáló, láthatóan lassan tipegő nyugdíjas vak elszántsággal vetette magát a veszélyes forgalomba, ahol minden odafigyelés nélkül csoszogott be a robogó autósok közé.

Fotó: TikTok

 

Az életveszélyes esetről felvétel is készült, amin az látható, hogy a néni az első két sávon hellyel-közzel ugyan biztonságban átjutott, azonban a másik két sávval már meggyűlt a baja: a felezővonal után ugyanis kis híján egy kocsi elé lép, később pedig a háta mögött húz el egy másik. Az asszonyt azonban, úgy tűnik, mindez egyáltalán nem zavarta: nyugodtan, szlalomozva csoszogott az úton - írja a Ripost. 

Bár végül a történet szerencsés véget ért, nem csodálkoznánk, ha az autósokban megállt volna az ütő. A helyiek azt is elmondták, hogy a merész és életveszélyes manőver egyáltalán nem megy ritkaságszámban:

Nagyon sokan vannak, akik meggondolatlanul kiugrálnak az úttestre, nemrégiben például elé is kivetődött egy idős bácsi. Húzta maga után a csomagját, és nem nézett sem jobbra, sem balra. Ha nem figyelek jobban oda, akkor akár tragédia is lehetett volna az egészből

- mondta egy fiatal, helyi férfi. Többen azt is megjegyezték, hogy az adott helyen a zebra és a rendőrkapitányság is egészen közel fekszik:

A zebra pár méterre van, maximum pár tíz méter, de a rendőrkapitányság sincs éppen messze. Tudom, hogy már idős, fáj mindene, de azt a pár méter pluszt a zebráig ilyenkor azért biztonságosabb megtenni 

-vélekedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.