Hírzóna

Fénytraktorok lepték el Domaszék utcáit (Képgaléria+Videó)

Fénytraktorok lepték el Domaszék utcáit (Képgaléria+Videó)

Márton Andrea
2023. december 17., vasárnap
Fénytraktorok lepték el Domaszék utcáit (Képgaléria+Videó)

A hideg sem tántorította el a domaszéki gazdákat attól, hogy idén a III. alkalommal megszervezett adventi fénytraktoros felvonuláson részt vegyenek traktorjaikkal Domaszék utcáin.

 

A helyi gazdálkodók mintegy 40 traktorral készültek, amelyeket különleges karácsonyi díszekbe öltöztetve mutatták be a nagyközség főterén, majd együtt felvonulva körbejárták Domaszék utcáit, kivételes karácsonyi hangulatot teremtve ezzel a településen.

Az ötletesen feldíszített gépek hosszú kilométereken keresztül rótták a falu utcáit. Az első traktoron szóló hangos zene jelezte a díszes gépek érkezését, így senki sem maradt le a látványról. A felvonulást közel 40 feldíszített traktor alkotta, ezek között voltak Massey Ferguson, Zetor és John Deere munkagépek is. 

A felvonuláson részt vett Mihálffy Béla országgyűlési képviselő, akit büszkeség töltött el, hogy ilyen nagyszerű és jó ötletekkel, kezdeményezésekkel teli, összetartó közösségeket képviselhet az országgyűlésben.

A domaszéki fiatal gazdálkodókból verbuválódott traktoros felvonulás vasárnap 17 órakor indult a Köztársaság térről, és közel két órán keresztül tartott. Az ötletesen feldíszített gépek hosszú kilométereken keresztül rótták a falu utcáit. A környékbeli településekről is sokan eljöttek, köztük gazdálkodók, hogy megnézzék, kicsik és nagyok egyaránt élvezték ezt a fényekkel teli hagyományteremtő rendezvényt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.