Hírzóna

Enyhe, párás levegőre számíthatunk szerdán

Enyhe, párás levegőre számíthatunk szerdán

Márton Andrea
2023. december 27., szerda
Enyhe, párás levegőre számíthatunk szerdán

Az enyheség marad, idén kemény mínuszokra, emellett jelentős csapadékra már nem kell számítani. A következő napokban a frontok inkább csak súrolnak minket.

Általában napos időre számíthatunk kevés felhővel, de kisebb körzetekben felhős, párás, ködös maradhat az idő. Csapadék nem valószínű. A nyugatias szél a déli órákig helyenként megélénkülhet, majd délire fordul, és gyenge vagy mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 8 és 12 fok között valószínű, de a tartósan rétegfelhős, párás tájakon ennél pár fokkal hűvösebb maradhat az idő. Késő este -2, +7 fok közötti értéket mérhetünk - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli fagyos idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.