Hírzóna

Elgázolt egy embert a Nyugatiból induló vonat, a szegedi IC-ket is érinti

Elgázolt egy embert a Nyugatiból induló vonat, a szegedi IC-ket is érinti

2023. december 18., hétfő
Elgázolt egy embert a Nyugatiból induló vonat, a szegedi IC-ket is érinti

A Nyugati pályaudvarról 13:20-kor Nyíregyháza elindult Nyírség InterCity (IC 614) Vecsés-Kertekalja után elgázolt egy embert. A Nyírség InteCity mögött várakozik a Nyugatiból 13:25-kor Debrecenbe elindult Cívis InterRégió, melynek utasai jelentősen hosszabb eljutási időre számíthatnak - írta a MÁV Facebook oldalán.

A helyszínelés végéig, várhatóan a délutáni órákban - Vecsés és Üllő között csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok.

Az eset a szegedi járatokat is érinti

A Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon közlekedő elővárosi, távolsági (IC és IR) vonatok menetideje 20-50 perccel meghosszabbodik. Rövidebb útvonalon közlekedő járatokra is számítani kell.

  • A helyszínelés végéig Vecsés-Kertekaljánál mindkét irányban az 1. vágányon állnak meg a vonatok.
  • A Budapest és Szeged közötti Napfény InterCityk (A Nyugatiból 14:50-kor Szegedre induló kivételével) csak Cegléd és Szeged között közlekednek. Cegléd és Budapest között a zónázó, InterRégió, és InterCity járatokkal utazhatnak.
  • Valamennyi Z50-es vonat S50-es vonatként közlekedik Budapest és Monor között.

A meghirdetett változásoktól eltérések előfordulhatnak. Az egyes közlekedő vonatokról további tájékoztatás a Vonatinfó térképen, és a MÁV applikációban érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.