Hírzóna

Célba értek a szegedi klub által gyűjtött csokik

Célba értek a szegedi klub által gyűjtött csokik

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 14., csütörtök
Célba értek a szegedi klub által gyűjtött csokik

Ahogy beszámoltunk róla, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia adventi csokoládégyűjtést szervezett az állami gondozásban élő gyermekek számára, a Szent Ágota Alapítvánnyal karöltve. A labdarúgóklub által összegyűjtött édességek célba értek.

Fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

 

December 3-án és december 10-én a PMFC és Kazincbarcika elleni mérkőzésekre kilátogatóknak volt lehetősége részt venni a kezdeményezésben.

A szegedi klub képviseletében Gera Norbert csütörtök reggel átadta Balogh Zsoltnak, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgató-helyettesének az állami gondozásban élő gyermekeknek számára gyűjtött csokoládékat.

Hálásan köszönjük szurkolóinknak, hogy hozzájárultak az adventi csokoládégyűjtéshez és ezáltal szebbé varázsolták számos gyermek ünnepi időszakát - írja a Szeged-Csanád Grosics Akadémia honlapja.

 

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

Borítókép: Szeged-Csanád Grosics Akadémia


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.