Hírzóna

Orbán Viktor: nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek (videó)

Orbán Viktor: nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek (videó)

Súlyos viták várnak Magyarországra Brüsszelben

2023. november 21., kedd
Orbán Viktor: nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek (videó)

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a közösségi oldalára feltöltött videóban bíztatott a nemzeti konzultáció kitöltésére, hangsúlyozva: "nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek".

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

A kormányfő - aki a videó szerint maga is kitöltötte a kérdőívet - azt mondta: a következő hónapokban a postás minden családnak eljuttatja a "szuverenitásunk védelméről" szóló konzultációs íveket.

 Úgy értékelt: ideje volt, hogy kikérjék az emberek véleményét, mert a következő hónapokban, egészen az uniós választásokig 

súlyos viták várnak ránk Brüsszelben.

Hozzátette Orbán Viktor, hogy

régi nóta, a brüsszeli bürokraták újra meg akarják mondani nekünk, hogy hogyan éljünk: több pénzt és újabb fegyvereket akarnak adni Ukrajnának, azt akarják, hogy ha már náluk nincs, nálunk se legyen rezsicsökkentés, és azt akarják, hogy mi, magyarok is engedjük be a migránsokat.

Egyet meg kell jegyezni:

Mi magyarok vagyunk és nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek.

 

A miniszterelnök már kitöltötte a nemzeti konzultációt.

 

Borítókép: Orbán Viktor Facebook-oldala


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.