Hírzóna

Hálózatöblítési munkálatokat végeznek Szegeden

Hálózatöblítési munkálatokat végeznek Szegeden

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. november 16., csütörtök
Hálózatöblítési munkálatokat végeznek Szegeden

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat öblítést végez 2023. november 17. és 22. között. Az érintett városrészek Kiskundorozsma, Sziksós, Subasa, Béketelep, Baktó, Baktói kiskertek, Petőfitelep, Tápé, Tarján, Makkosháza és Fodorkert.

 

A hálózat öblítése során nyomáscsökkenés következhet be, és a víz átmenetileg sárgássá, zavarossá válhat. A víz intenzív folyatás és ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasoljuk, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt, vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség - írja a Szegedi Vízmű honlapja.

Kérjük a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.