Hírzóna

Ikonikus szegedi mentős vonult nyugdíjba

Ikonikus szegedi mentős vonult nyugdíjba

2023. július 4., kedd
Ikonikus szegedi mentős vonult nyugdíjba

"Nyugdíjba vonult Szeged ikonikus gépkocsivezetője, Fábián Sándor"

-írta meg közösségi oldalán az Országos Mentőszoltgálat. Mint írják Fábián bajtárs 1994-ben lépett a Mentőszolgálat kötelékébe, tehetségét hamar felismerték, gyorsan a megyei rohamkocsi volánja mögött szolgálta tovább hivatását. Hosszú éveken keresztül a Szegedi Mentőállomás garázsmester-helyetteseként gondoskodott a mentőkocsik folyamatos karbantartásáról, szervízeléséről és állagmegóvásáról. Részt vett az új dolgozók képzésében, segítette a beilleszkedésüket. Emellett dolgozott a helyi orvosi ügyeleten és a koraszülött mentőn is. Több száz beteg ellátásában vett részt és rengeteg koraszülött gyermeket juttatott el biztonságban gyógyulást jelentő intézménybe.

"Köszönjük áldozatos munkáját és hosszú, egészségben töltött nyugdíjas éveket kívánunk!"– írták az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.