Hírzóna

Már több mint egymillióan részt vettek a nemzeti konzultációban

Már több mint egymillióan részt vettek a nemzeti konzultációban

2022. december 1., csütörtök
Már több mint egymillióan részt vettek a nemzeti konzultációban

Már 1 millió 23 ezren részt vettek a kormány nemzeti konzultációjában - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a kormány Facebook-oldalára csütörtökön feltöltött videóban.

Dömötör Csaba azt mondta, ebből is látszik, hogy olyan kérdésekről van szó, "amelyek mindannyiunk életét érintik, és amelyekről mindenkinek van véleménye".

Ez nem véletlen - tette hozzá.

Szavai szerint arról volt szó, hogy a szankciók majd véget vetnek az orosz-ukrán háborúnak. Ez nem így történt, "kaptunk viszont helyette egyre nagyobb gazdasági viharfelhőket".

Elszállt az energia ára, rég nem látott mértékben drágulnak az élelmiszerek, tartósan magas az infláció - sorolta.


Az államtitkár azt mondta: "eljutottunk oda, hogy gazdasági szempontból leginkább Európa húzza most a rövidebbet".

Közben "nyoma sincs annak, hogy Brüsszelben változtatni akarnának ezen a politikán", sőt újabb szankciókat akarnak - jelentette ki.

Ezért is biztatunk mindenkit arra, hogy mondja el véleményét, és vegyen részt a konzultációban" - emelte ki Dömötör Csaba, megjegyezve: a kérdőíveket postán és interneten is vissza lehet küldeni december 9-éig.

"A dolgok nem mehetnek így tovább, irányváltásra van szükség. És ha sokan állunk ki az igazunkért, közösen el is érhetjük!" - hangoztatta az államtitkár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.