Hírzóna

Az 1920-as éveket idézték a dorozsmai vállalkozók bálján

Az 1920-as éveket idézték a dorozsmai vállalkozók bálján

2022. szeptember 20., kedd
Az 1920-as éveket idézték a dorozsmai vállalkozók bálján

Harmadik alkalommal rendezett a hétvégén vállalkozói bált Kiskundorozsmán a Dorozsmai Lakosok nevű Facebook-csoport két működtetője, Topor Ágnes és Kernács Éva. Az eseményen mintegy 80 vállalkozó vett részt, akik rendszeresen támogatják a csoport kezdeményezéseit, adománygyűjtéseit.

A bálon a támogatói jegyekből, tombolából és licitáláson 605 ezer forint folyt be,

amivel hozzájárulnak a helyi bölcsőde teraszának felújításához, segítséget nyújtanak egy dorozsmai, súlyos betegséggel küzdő kislány családjának és adományt visznek az 5 gyermekével egyedül maradt mórahalmi édesanyának. Emellett vásárolnak szén-monoxid érzékelőket is, melyeket rászorultsági alapon osztanak majd szét a dorozsmaiak között.

A bál vacsoráját és a zenészek költségét a minden évben a helyi önkormányzati képviselő fedezi, idén a nyár elején megválasztott Ruzsa Roland tette meg. - A az 1920-as évek stílusában zajlott az idei esemény, a kort idéző ruhában kellett érkezni a bálra, ez nagyon nagy sikert aratott. A jótékonysági árverésen többek között Eredei Zsolt, ökölvívó világbajnok dedikált mezére, és pálinkakülönlegességekre lehetett licitálni. A tombola fődíja is igen rangos volt, barátom, Várkonyi Tibor ajánlotta fel egy gyulai hétvégét két fő részére az általa működtetett apartmanban-mondta lapunknak a kormánypárti önkormányzati képviselő.

A vállalkozói bálon előszor választottak bálkirályt és bálkirálynőt választottak a jelenlévők, ezt a címet pedig bundázás nélkül Ruzsa Roland és párja, Simon Edit nyerte el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.