Hírzóna

Már a Lidl áruházakban is leadható a használt sütőolaj

Már a Lidl áruházakban is leadható a használt sütőolaj

2022. április 21., csütörtök
Már a Lidl áruházakban is leadható a használt sütőolaj

ALidlMagyarország tesztjelleggel elindította a használt sütőolaj-visszagyűjtést - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a tárolóedényeket hat áruházhoz helyezték ki, az első ütem lezárását követően a gyűjtőpontok bővülnek.

Ismertetik, hogy a kihűlt étolajat palackba kell gyűjteni, és ezt lehet bedobni a kijelölt szelektív gyűjtőbe.

Tőzsér Judit, aLidlMagyarország vállalati kommunikációs vezetője a közlemény szerint kiemelte, a cég stratégiájában meghatározó szerepe van afenntarthatóságnak, az elmúlt években számos környezetvédelmi intézkedést valósítottak meg, a használt sütőolaj-visszagyűjtés újabb jelentős mérföldkő, amivel környezetbarát alternatívát kínálak a vásárlóknak.

Csaknem 200 áruházuk van országszerte
A Németországban 1930-as években alapítottLidl2004-ben nyitotta meg Magyarországon első logisztikai központját és 12 üzletét. Jelenleg 191 áruházzal van jelen Magyarországon, több mint 8500 munkavállalót foglalkoztat. A vállalat termékeinek mintegy 60 százalékát magyar beszállítóktól szerzi be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.