Hírzóna

Szünetelt a forgalom a röszkei határátkelőhelyen

Szünetelt a forgalom a röszkei határátkelőhelyen

2019. április 29., hétfő
Szünetelt a forgalom a röszkei határátkelőhelyen

Technikai okok miatt szünetel a határfogalom-ellenőrzés a röszkei közúti határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a probléma reggel 8 óra körül jelentkezett. A rendőrség azt kéri az utazóktól, hogy válasszák a röszkei autópálya-határátkelőhelyet vagy a kisebb, így a tiszaszigeti, illetve az ásotthalmi átkelőket. Az utasok a határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo

oldalon, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

FRISSÍTVE:

Elhárult a hiba, ezért április 29-én valamivel 10 óra után helyre állt és ismét zavartalanul működik a röszkei közúti határátkelő - közölte a megyei rendőr-főkapitányság. Korábban áramszünet miatt szünetelt itt az átléptetés. Az utasokat a Röszke Közúti Határátkelőhely 7 és 19 óra között fogadja.    

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.