Hírzóna

Kisfiával együtt tűnt el egy magyarcsanádi anya

Kisfiával együtt tűnt el egy magyarcsanádi anya

2019. április 15., hétfő
Kisfiával együtt tűnt el egy magyarcsanádi anya

A makói rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy magyarcsanádi nő és kisfia megtalálásában.

A Makói Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 24 éves Piroska Richárdné Rácz Annabella és gyermeke Piroska Milán Krisztián eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint az asszony március 23-án, a 28 hónapos gyermekkel magyarcsanádi otthonukból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Piroska Richárdné Rácz Annabella körülbelül 165 centiméter magas, normál testalkatú, vállig érő fekete hajú. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nő és gyermeke tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (6901 Makó Csanád vezér tér 13.). Telefonon bejelentés tehető a (62) 511-260-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.