Hírzóna

Nyolc migránst fogtak Kiszombornál és Röszkénél

Nyolc migránst fogtak Kiszombornál és Röszkénél

2018. október 19., péntek
Nyolc migránst fogtak Kiszombornál és Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Csongrád megyében. A férfiakat a rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

A Csongrád megyei rendőrök előbb október 18-án 17 órakor tartóztatták fel a határsértőket Kiszombor külterületén. A férfiak közül hárman iráni, egy személy szerb állampolgárnak vallotta magát. Később, 19 óra 40 perckor tartóztattak fel szintén négy határsértőt Röszke külterületén. A csoport tagjai magukat iraki állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.