Hírzóna

Vascsövekkel vertek egy magyarcsanádi férfit

Vascsövekkel vertek egy magyarcsanádi férfit

2018. június 2., szombat
Vascsövekkel vertek egy magyarcsanádi férfit

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak két magyarcsanádi férfival szemben, akik vascsövekkel vertek meg egy magyarcsanádi férfit.

A fiatalok még április 28-án este 10 óra körül egy magyarcsanádi ismerősük házához mentek, ahol egyikükbetört egy ablakot. Az ott lakók a rongálás miatt felhívták az ingatlan tulajdonosát, aki kérdőre akarta vonni a fiúkat. Ekkor a rongálók vascsöveket kaptak fel, amikkel a tulajdonost mindketten ütötték-verték.A verés után mindketten elfutottak az utcából. A makói járőrök rövid időn belül azonosították majd előállították a gyanúsítottakat, akik a kapitányságon beismerték a bűncselekmény elkövetését. Ellenük felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás.A rendőrök a nyomozást a napokban befejeztékés a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították. Forrás: Police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.