Hírzóna

A Fidesz szerint Vona Gábor teljesen hiteltelen

A Fidesz szerint Vona Gábor teljesen hiteltelen

2018. március 26., hétfő
A Fidesz szerint Vona Gábor teljesen hiteltelen

A Fidesz szerint Vona Gábor ígéretei, bevándorlás-politikája és korrupcióról szóló nyilatkozatai mára teljesen hiteltelenek lettek, a hatalomért és a pénzért mindent elárult.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy a Jobbik elnöke azt mondta, pártja kormányra kerülése esetén megreformálják az egészségügyet, differenciált nyugdíjemelést hajtanak végre, bevezetik a férfiak nyugdíjra való jogosultságát 40 év munkaviszonyt követően, valamint fellépnek a korrupció ellen. A Fidesz közleményében azt írta, hogy a Jobbiknál éppen a rendszerváltás óta legnagyobb politikai korrupciós botrány zajlik: Simicska Lajos pénzéből ellenzéki jelölteket és pártokat vesznek meg. A Jobbikra Magyarország védelmében sem lehet számítani a Fidesz szerint, mert Vona Gábor támadta a kerítést és megakadályozta a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, sőt az egészségügyet, devizásokat, nyugdíjasokat támogató intézkedéseket sem szavazta meg.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.