Hírzóna

Kerékpáros járőrszolgálat Hódmezővásárhelyen

Kerékpáros járőrszolgálat Hódmezővásárhelyen

2017. augusztus 7., hétfő
Kerékpáros járőrszolgálat Hódmezővásárhelyen
biciklis_rendor_hodmezovasarhely

A turisztikai idényben biciklis rendőrök is felügyelik a közterületek biztonságát Hódmezővásárhelyen - írja a police.hu.

A városban csaknem egy évtizede működő kerékpáros járőrszolgálat előnye, hogy a rendőrök a nagyobb tömegeket vonzó rendezvényeken, valamint a közterületi szolgálat során közvetlen kapcsolatba kerülnek az állampolgárokkal. A turisztikai idényben eljuthatnak olyan helyszínekre, amelyek gépkocsival nem, vagy csak nehezen megközelíthetőek. A rendőrök a szabályos közlekedéssel, valamint a biciklisek részére történő tájékoztatással felhívják a figyelmet a szabálykövető közlekedésre. A közterületi rendőri jelenlét növekedésével a kerékpáros járőrszolgálat a lakosság szubjektív közbiztonságérzetét pozitívan befolyásolja, az állampolgárok körében kedvező fogadtatásban részesült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.