Gazdaság

Megszűnik egy bankfiók Szegeden

Megszűnik egy bankfiók Szegeden

2018. október 2., kedd
Megszűnik egy bankfiók Szegeden

Az MKB Bank két ütemben, 15 bankfiókot szüntet meg Budapesten és vidéki városokban a következő időszakban - közölte a bank kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a pénzintézet költséghatékonyságának javítása, valamint a fenntartható nyereséges működésének érdekében alakítja át fiókhálózatát. Az MKB az érintett munkatársainak kétharmadát tovább foglalkoztatja. A megszüntetésre kerülő fiókokban számlát vezető ügyfeleit a bank tájékoztatja a szükséges tudnivalókról. Október 31-i hatállyal megszűnik az MKB váci, solymári, tatai, kalocsai bankfiókja, valamint a budapesti Allee és a

szegedi

Árkád üzletközpontokban lévő egység. November 30-i hatállyal a bank bezárja Budapesten a Westend és a Türr István utcai fiókját, továbbá a balatonfüredi, az esztergomi, a keszthelyi, a balassagyarmati, a hatvani, a kazincbarcikai és az orosházi fiókját.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.