Gazdaság

Pillér Takarékszövetkezet – valódi megoldás, valódi igényekre

Pillér Takarékszövetkezet – valódi megoldás, valódi igényekre

2017. május 7., vasárnap
Pillér Takarékszövetkezet – valódi megoldás, valódi igényekre
piller_takarekszovetkezet

A megfontolt tervekhez az akciós Takarék Személyi Kölcsön most nemcsak alacsony kamattal, de már havi 200 000 Ft jövedelem-jóváírás vállalásával is elérhető!

A szabad felhasználásra fordítható Takarék Személyi Kölcsön most évi 8,99 %-os kamattal (Akciós THM. 10,26 % - 17,09 %) elérhető. Az akció április 3. és június 30. között befogadott, minimum 1 millió Ft és maximum 5 millió Ft összegű, legalább 36, legfeljebb 84 hónapos futamidejű, változó kamatozású Takarék Személyi Kölcsön hitelkérelmekre érvényes. További információ

ITT

. Az akció további feltétele legalább 200 000 Ft havi nettó igazolt jövedelem a Hitelintézetnél vezetett számlára történő egyösszegű jóváírása a futamidő teljes ideje alatt. Amennyiben az Ügyfél a kamatfelár-kedvezményhez szükséges jövedelem-jóváírási feltételeket nem teljesíti, a kamatfelár-kedvezményt a Hitelintézet megvonja, és a továbbiakban a nem akciós hirdetmény szerinti kondíciót alkalmazza. Az akciós kondíciók visszaállítására a feltételek ismételt teljesítése esetén nincs mód. Nem akciós THM: 13,62 % - 17,09 %, nem akciós kamat: évi 11,96 % - 14,96 %, (2016. december 28-án hatályos 3 havi BUBOR-ral, mint referenciakamat alapján kerül meghatározásra). A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a változó kamatozású hitel kamatkockázatát. A Takarék Személyi Kölcsön kizárólag az értékesítésben részt vevő Szövetkezeti Hitelintézeteknél érhető el, amelyek listáját a szemelyikolcson.takarek.hu weboldalon találja. Reprezentatív példa: hitel teljes összege: 3 000 000 ft, futamideje: 60 hó, a hitelkamat mértéke és típusa (változó): évi 8,99 %. A THM 10,26 %, a törlesztőré62 524 Ft. A törlesztés havi díja: 188 Ft, fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 3 804 720 Ft. A hitel teljes díjában foglalt díj, jutalék, költség és adó összege 804 720 Ft. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. (X)

TAK_logo_CMYK_PILLER

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.