Gazdaság

Változik a forgalmi rend a József Attila sugárút kereszteződéseiben

Változik a forgalmi rend a József Attila sugárút kereszteződéseiben

2011. június 11., szombat
Változik a forgalmi rend a József Attila sugárút kereszteződéseiben

A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a tervek szerint június 15-én, szerdán reggeltől június 17-én, pénteken délutánig lezárják a József Attila sugárút és a Murányi utca kereszteződését. Június 16-án, csütörtökön reggeltől június 18-án, szombaton délutánig pedig a József Attila sugárút és a Kecskeméti utca kereszteződését zárják le.

A 4-es villamosvonal rekonstrukcióját végző MTV4 Konzorcium cseréli a vágányokat a József Attila sugárút Murányi utcai és Kecskeméti utcai kereszteződésében. Ezért a tervek szerint teljesen lezárják a József Attila sugárút és a Murányi utca kereszteződését június 15-én, szerdán reggeltől június 17-én, pénteken délutánig. A József Attila sugárút és a Kecskeméti utca kereszteződését pedig előreláthatólag június 16-án, csütörtökön reggeltől június 18-án, szombaton délutánig zárják le. A kivitelező előre gyártott vasbeton elemeket épít be a pályaszerkezetbe, és helyreállítja ezt követően az aszfaltburkolatok kapcsolatát a vágánymezővel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.