Gazdaság

Bakot lőtt, és ittasan vezetett

Bakot lőtt, és ittasan vezetett

2009. március 5., csütörtök
Bakot lőtt, és ittasan vezetett

Közúti ellenőrzés során bukott meg az a 44 éves szegedi férfi, aki engedély nélkül lőtt ki egy őzbakot, ráadásul ittasan vezette a járművét - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrs munkatársai álló ellenőrzést végeztek a 47-es főút mellett, amikor megállítottak egy Opel típusú személygépkocsit. A rendőröknek a csomagtartó átvizsgálása során egy véres tőr lett gyanús. A tüzetes ellenőrzés során találták meg egy kilőtt őzbak szőrét, valamint egy engedéllyel tartott távcsöves puskát a hozzátartozó lőszerekkel együtt. Mint kiderült, a férfi előző nap vadászni volt annak ellenére, hogy jelenleg ezt jogszerűen nem tehette volna meg. Ráadásul, amikor megfújta a szondát, az elszíneződött, így kiderült, hogy ittasan ült a volán mögé, amit a vezetői engedélye bánt. Kihallgatása során beismerő vallomást tett. Lopás vétsége és ittas járművezetés vétsége miatt indult ellene büntetőeljárás. A gyanúsított már valószínűleg jövő héten bíróság elé állhat - tudatta a sajtószóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.