Elmondom

SZerinTEd? – Horváth Nikolett válaszol

SZerinTEd? – Horváth Nikolett válaszol

2014. február 24., hétfő
SZerinTEd? – Horváth Nikolett válaszol
5_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Jön az Oscar-gála, melyik a kedvenc filmed?

Szereti az igazi "csajos" filmeket - romantikus mozit vagy vígjátékot - rovatunk mai szereplője,

Horváth Nikolett

. A mostani kínálatból leginkább a 3 nap a halálig című Kevin Costner-film érdekli, melyre nővérével együtt vált jegyet. Egyébként csak ritkán jár moziba, de otthon gyakran megnéz egy-egy könnyed kikapcsolódást nyújtó filmet. Kedvenc színésze Johnny Depp, akit nem csak sármja, de színészi alakítása miatt is szeret - a Karib-tenger kalózait például soha nem tudná megunni.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Nikolett 19 éves, turisztikai szervező, értékesítő szakon tanul itt Szegeden.

Zenelista (tőlük bármi jöhet):

- Rihanna - Avicii - Adele - Brains - Shakira

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.